כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מרק עוף של פעם

מרק עוף קלאסי, ומנחם עם טעם שיחזיר אתכם לילדות. עם עוף אמיתי והמון ירקות טעימים הוא הולך להיות הכוכב של החורף אצלכם במטבח
דירוג מתכון
דורג 0 מתוך 5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

5 יריכיים או 3 כרעיים עוף
3 בצלים
3 גזרים גדולים
5 גבעולי סלרי + עלים
כף גדושה פלפל שחור
חצי כף כמון
כף כורכום
כף וחצי מלח
6 תפוחי אדמה גדולים
3 ליטר מים חמים
2 קישואים גדולים

אופן הכנה:

בסיר גדול, ללא שמן, צורבים את העוף משני הצדדים עד לקבלת צבע זהב.
מוסיפים בצל חתוך לקוביות גסות ומערבבים, מבשלים יחד עד לקבל בצל זהוב.
מצרפים גזר וגבעולי סלרי, מבשלים יחד כ-5 דק׳.
מתבלים בעזרת כל התבלינים יחד, מערבבים במשך דקה על מנת לפתוח את התבלינים, מיד מוסיפים את התפו״א והמים.
מביאים את המרק עוף לרתיחה ומאותו רגע מבשלים על אש נמוכה במשך 40 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים את הקישואים ועלי הסלרי. ממשיכים בישול במשך 20 דק׳.
מכבים את האש ונותנים למרק עוף לנוח במשך 10 דק׳.
מוכן בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מרק עוף? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

מתכון מתוקים

דורג 0 מתוך 5

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

מתכון בשרי

דורג 0 מתוך 5

מתכון לחמים

דורג 0 מתוך 5

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור