אופן ההכנה:
בסיר מרתיחים את החלב והשמנת על אש נמוכה עד לרתיחה.
ברגע הרתיחה מורידים מהאש, מוסיפים את הריבת חלב ומערבבים היטב עד להמסת הריבה.
מעבירים למיכלים של הנינג׳ה קרימי ומכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
לאחר מכן מעבירים לקרימי לפי הוראות יצרן על תוכנית גלידה.
מוכן! ניתן לאכול מיד.
מגישים בסופגניות לפי הדוגמא בסרטון ובתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן גלידת ריבת חלב? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
פרסום במימון נינג׳ה