מצרכים:
• כף פפריקה מעושנת
• ½ כפית פלפל שחור
• כף תבלין גריל עוף
• כף בצל מיובש
• כף מלח מעושן
• 500 גרם פסטה טלטלים
• כף מלח דק
אופן הכנה:
טוחנים את כל התבלינים יחד לאבקה.
מרתיחים מים ומוסיפים מלח.
את הפסטה מרתיחים למידת עשיית אל דנטה (אם תפתחו לשניים את הפסטה, החלק הכי פנימי עדיין לבן)
מוציאים את הפסטה למסננת.
מחממים שמן במחבת או סיר.
מניחים את הפסטה בזהירות בשמן ודואגים לא להעמיס (לאט לאט לא רודפים אחריכם)
לאחר טיגון כל הפסטה מעבירים לקערה גדולה, זורקים את אבקת התבלינים על הפסטה המטוגנת ומתחילים לערבב (להקפיץ) עד שכל הפסטה הפכה לביסלי.
יאללה חברים שלי תהנו 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לביסלי גריל ביתי, אתם חייבים לנסות את המתכון המעולה הזה לחטיף במבה שוקולד!