אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד עד לקבלת בצק דביק ולא אחיד.
לקערה אחת נכניס שומשום או כל ציפוי אחר שרוצים ובקערה עמוקה נוספת שופכים מים קרים.
בעזרת ידיים רטובות קורצים חתיכה של בצק, מכדררים לכדור, מועכים במעט לצורה של דיסקית ואז יוצרים חור.
את הבייגל טובלים במים ומיד מעבירים לציפוי בשומשום משני צדדים.
מניחים במגש מרופד נייר אפייה וממשיכים להכין סה״כ 4 בייגלים חשוב בין אחד לשני להרטיב שוב את הידיים.
מכניסים לתנור למשך שעה בדיוק.
מוכן! מוציאים מהתנור לצינור של 15 דק׳ – ממליץ לכסות במגבת נקייה בזמן המנוחה.
כל מה שנשאר זה למרוח מה שאוהבים ובתאבון!
סלט ביצים, סלמון מעושן, סלט טונה, ביצת עין, אבוקדו ואפילו שוקולד למריחה.
פרסום במימון תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בייגל ב-5 מצרכים בלבד ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אחרי הבייגל ב-5 מצרכים בלבד, נסו את הפיצה ב5 מרכיבים בלבד!