אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות לצורה של מקלות, כמה שיותר שווה.
במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, מלח, פלפל שחור וצורבים יחד.
לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 2 דק׳.
שופכים פנימה רוטב צ׳ילי מתוק, סויה ומערבבים במשך דקה ומכבים את האש.
מניחים לעוף להתקרר במשך 10 דק׳ ולאחר מכן מוסיפים שמן שומשום ומערבבים היטב.
טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב. (חשוב רטוב)
יש להניח 2 דפי אורז אחד על השני.
מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז, מקבץ עלי כוסברה בכמות שאוהבים ומקפלים למלבן סגור היטב לפי הדוגמא בסרטון.
במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
מוכן – מגישים לצד רטבים שאוהבים ובתאבון.
ניתן להגיש גם לצד חסה ועשבי תיבול ולגלגל יחד לביס נהדר.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אגרול מדפי אורז ממולא בעוף וירקות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עכשיו נסו את המוקפץ סלמון עם שעועית ירוקה ובצל ירוק!