כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

אגרול מדפי אורז ממולא בעוף וירקות

גרסה קלילה לקלאסיקה אסייתית אהובה. עטיפה שקופה ופריכה , ממולאת בתערובת עוף עסיסי וירקות צבעוניים. מושלם כמנה ראשונה או נשנוש מושלם!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

למילוי:
2 כפות שמן זית
חזה עוף שלם - 500 גרם
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
גזר גדול - 100 גרם לאחר קיצוץ
פלפל אדום - 150 גרם לאחר קיצוץ
רבע כרוב לבן - 175 גרם לאחר קיצוץ
2 שיני שום - 10 גרם
4 כפות צ׳ילי מתוק - 75 גרם
3 כפות סויה - 30 גרם
כפית שמן שומשום - 8 גרם
*** מי שאוהב חריף יש להוסיף צ׳ילי טרי קצוץ או צ׳ילי גרוס בכמות שאוהבים
* ניתן להוסיף גם ג׳ינג׳ר באותה כמות של השום
לאגרול:
חבילה דפי אורז עגול
כוס עלי כוסברה
כוס עלי נענע (לא חובה)
כף שמן זית (לטיגון)
להגשה:
רטבים שאוהבים

אופן ההכנה:

קוצצים את הירקות לצורה של מקלות, כמה שיותר שווה.
במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, מלח, פלפל שחור וצורבים יחד.
לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 2 דק׳.
שופכים פנימה רוטב צ׳ילי מתוק, סויה ומערבבים במשך דקה ומכבים את האש.
מניחים לעוף להתקרר במשך 10 דק׳ ולאחר מכן מוסיפים שמן שומשום ומערבבים היטב.
טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב. (חשוב רטוב)
יש להניח 2 דפי אורז אחד על השני.
מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז, מקבץ עלי כוסברה בכמות שאוהבים ומקפלים למלבן סגור היטב לפי הדוגמא בסרטון.
במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
מוכן – מגישים לצד רטבים שאוהבים ובתאבון.
ניתן להגיש גם לצד חסה ועשבי תיבול ולגלגל יחד לביס נהדר.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן אגרול מדפי אורז ממולא בעוף וירקות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עכשיו נסו את המוקפץ סלמון עם שעועית ירוקה ובצל ירוק!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור