ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

KFC כשר – הסוד לעוף המטוגן נחשף

שוקיים של עוף, קמח ותבלינים זה כל מה שתצטרכו בשביל להכין KFC כשר ממש כמו המקורי! לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את העוף המפורסם בבית
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

14 יח׳ שוקיים עוף
כפית מלח דק
כפית בזיליקום יבש
כפית טימין יבש
כפית כוסברה יבשה
כפית פטרוזיליה יבשה
כף אבקת שום
כפית חרדל טחון
כפית ג׳ינג׳ר טחון (זנגביל)
כף פלפל לבן טחון
כפית פלפל שחור טחון
כף גדושה מלח דק
כף פפריקה מתוקה שטוחה
2.5 כוסות קמח לבן מנופה

אופן הכנה:

שוטפים היטב במים זורמים את השוקיים.
ממלאים מים בסיר גדול ומרתיחים.
מכניסים את השוקיים הנקיות למים החמים, מוסיפים כפית מלח ומכסים עד לרתיחה.
בכל התהליך העוף יפריש קצף ולכלוך ויש להוציא אותו בעזרת מסננת ידנית או מצקת.
לאחר הרתחה של שעה ורבע, יש להוציא את השוקיים למסננת גדולה ולהמשיך לבשל את הציר עוף על אש בינונית עד לצמצום של 50 עד 70 אחוז מהנוזלים.
מסננים את הציר עוף לקערה נקייה.
מערבבים את התבלינים והקמח כולם יחד – ממליץ לטחון בכותש / נינג׳ה או מטחנת תבלינים את התבלינים יחד ואז לחבר עם הקמח.
מערבבים היטב עם מזלג עד לקבלת אבקה אחידה.
בסיר הכי עמוק שיש שופכים שמן עד חצי הגבוה.
מרתיחים את השמן על העצומה הגבוהה ביותר (מתחת לגיל 18, בליווי הורה בלבד!!)
בודקים שהשמן רותח בעזרת גזר או כל שיטה אחרת ** שימו לב – אם השמן מעשן יש לכבות את האש, להמתין שהשמן יתקרר במעט, יפסיק לעשן ורק אז להדליק שוב את האש **
מורידים את עוצמת האש מגבוהה לנמוכה ומתחילים לטגן.
טובלים שוק בציר עוף, מעבירים לציפוי קמח, מחזירים לציר עוף ושוב לציפוי קמח (ציפוי כפול)
בעזרת תרווד רחב מכניסים בעדינות לשמן את השוק או מניחים בסיר (לא לזרוק לשמן!! מניחים בעדינות בתוך השמן)
בין שוק לשוק מנקים את התרווד וממשיכים לטגן.
את השוקים המוכנים מעבירים לרשת או מסננת – לא להניח בצלחת או על נייר סופג זה יהפוך להיות ציפוי לנוזלי ולא קריספי
מסיימים לטגן הכל בסבלנות ובעדינות! אם התקררו לכם חלק מהשוקיים בזמן הטיגון, זה בסדר להדליק תנור על 80 מעלות ולהכניס את כל השוקיים ל10/12 דק׳!
יאללה תבחרו את הרטבים שאתם אוהבים ותהנו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן KFC כשר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו שיש לכם KFC כשר צריך תוספת ליד, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור