כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לביבה ממרכיב 1

לביבה ממרכיב אחד לחנוכה היא רעיון מושלם לאירוח חגיגי ופשוט, עם מינימום מצרכים וטעם שמתחבר למסורת החג. מתכון קל, מהיר ומפתיע.
דירוג מתכון
דורג 0 מתוך 5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

אופן ההכנה:

מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה על האש הכי חזקה (לא להתחיל ממים חמים)
מרגע הרתיחה סופרים 3 עד 5 דק – תלוי בגודל תפוח האדמה (יש לספור זמנים מרגע הרתיחה בלבד לא להתבלבל)

מוציאים את התפו״א למנוחה בצלחת.
שימו לב תפוח האדמה לא צריך להיות מבושל עד הסוף, זה בסדר אם הוא מרגיש קשה.
ברגע שאפשר לגעת בתפו״א מגרדים אותו בפומפייה.
מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים מיד בשמן חם במחבת או סיר סוטאז עד שזהוב על גבול השחום.

רוצים לביבה חמה ומתוקה? פזרו אבקת סוכר.

מד חום לייזר דגם T203 מאלי אקספרס – לחצו כאן

מד חום עם חוט מאלי אקספרס – לחצו כאן

קריספר – רשת + תבנית מאלי אקספרס

פינצטה / מלקחיים מאלי אקספרס – לחצו כאן

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן לביבות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

מתכון אוכל שילדים אוהבים

דורג 0 מתוך 5

מתכון חנוכה

דורג 0 מתוך 5

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור