ראשית מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
הכי פשוט בעולם, בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים יחד למעט חצי חבילה מוצרלה שנשמור בצד.
ברגע שקיבלנו בלילה אחידה מעבירים למגש מרופד נייר אפייה – לא משנה איזה מגש העיקר שיישאר 1 ס״מ פנויים מגובה התבנית.
עכשיו מפזרים את המוצרלה שנותרה לנו באופן שווה מלמעלה.
מכניסים לתנור למשך כ-50 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום (לא זהוב)
מוכן – מצננים את הפשטידה לטמפ׳ החדר ופורסים.
פרסום במימון תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פשטידת תירס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אז לילדים יש פשטידת תירס מושלמת, ולכם תכינו פסטה עגבניות שרופות עם בוראטה!