אופן הכנה:
על מנת להכין ממרח פיסטוק נכניס למעבד מזון את הפיסטוקים ונטחן במשך 3 דק׳.
זורקים פנימה את השוקולד חתוך לקוביות ומפעילים שוב.
לאחר דקה, מוסיפים בהדרגתיות את השמן (ממש לאט לאט) טוחנים במשך 4 דק׳ ברציפות עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לצנצנות ונותנים לממרח לנוח במשך שעה ולאחר מכן ניתן לשמור בארון כרגיל כמו כל ממרח בצנצנת אטומה.
ניתן להשתמש במאפים, עוגות, גלידות וכו׳
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לממרח פיסטוק, אתם חייבים לנסות את הנוטלה לבנה המושלמת הזאת!