אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל המצרכים יחד היטב עד שמקבלים בלילה חלקה ושניצלים עטופים בבלילה כל אחד ואחד.
מכסים בניילון נצמד את הקערה ומכניסים למקרר מינימום לחצי שעה ועד 12 שעות (ניתן להכין לילה לפני)
בקערה רחבה ועמוקה שופכים את הפירורי לחם.
נעבוד ביד רטובה ויש יבשה לפי הדוגמא בסרטון.
מצפים ומהדקים היטב כל אחד מהשניצלים ומניחים בערמה בצלחת נקייה.
עוברים לטיגון עם מינימום 2 ליטר שמן על אש גבוהה – בינונית (למדויקים בין 160 ל-170 מעלות השמן)
מתחילים לטגן בסבלות עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
שמוכן מניחים על רשת (לא נייר סופג) ומיד זורים מלח על כל אחד מהשניצלים.
מוכן! אפשר לאכול עם מה שאוהבים 🙂 
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שניצל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה הכי טעים עם שניצל? חלות קלאסיות!
 
				 
															 
															