כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

שניצל – מתכון קלאסי לשניצל הכי טעים בעולם

שניצל קלאסי - חזה עוף דק בציפוי זהוב ופריך, עסיסי , קריספי מבחוץ וקל להכנה. מתכון פשוט ומושלם שכל פעם מצליח.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

  • לאחר טיגון:
No data was found

אופן ההכנה:


בקערה מערבבים את כל המצרכים יחד היטב עד שמקבלים בלילה חלקה ושניצלים עטופים בבלילה כל אחד ואחד.
מכסים בניילון נצמד את הקערה ומכניסים למקרר מינימום לחצי שעה ועד 12 שעות (ניתן להכין לילה לפני)
בקערה רחבה ועמוקה שופכים את הפירורי לחם.
נעבוד ביד רטובה ויש יבשה לפי הדוגמא בסרטון.
מצפים ומהדקים היטב כל אחד מהשניצלים ומניחים בערמה בצלחת נקייה.
עוברים לטיגון עם מינימום 2 ליטר שמן על אש גבוהה – בינונית (למדויקים בין 160 ל-170 מעלות השמן)
מתחילים לטגן בסבלות עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
שמוכן מניחים על רשת (לא נייר סופג) ומיד זורים מלח על כל אחד מהשניצלים.
מוכן! אפשר לאכול עם מה שאוהבים 🙂

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שניצל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ומה הכי טעים עם שניצל? חלות קלאסיות!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור