אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות דק ומערבבים יחד עם הבשר טחון, התבלינים והפירורים לחם.
בקערה אחת מערבבים את הקמח והפפריקה ובקערה נוספת מקשקשים יחד הביצים, הרסק והמלח.
מצפים את תחתית הכרובית בבשר ממש בגודל פרח הכרובית, מצפים בקמח, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
מניחים את הכרוביות המטוגנות בצד על רשת ומכינים את הרוטב.
בסיר סוטאז על אש בנמוכה מחממים שמן זית ומוסיפים את שיני השום.
לאחר שהשום קיבל צבע זהוב מכל הצדדים מוסיפים את שאר מרכיבים המתכון ומערבבים היטב לרוטב אחיד.
ברגע שחזרה הרתיחה, מכניסים את השופלור לתוך הרוטב, סוגרים במכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דק׳.
לאחר מכן נפתח את מכסה הסיר ונמשיך בישול וצמצום הרוטב במשך 30 דק׳.
מוכן! מכבים את האש ונותנים מנוחה של 10 דק׳ ומגישים לצד אורז או קוסקוס או לצד לחם שאוהבים.
פרסום במימון סנפרוסט
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את השופלור בשר ? פה מחכים לכם עוד מתכוני בשר מעולים