אופן ההכנה:
ראשית מכינים את הקרם – בקערה עמוקה מערבבים את כל מצרכי הקרם ומקציפים בעזרת מטרפה או מיקסר ידני עד למרקם של יוגורט.
מכניסים את הקרם למנוחה של מינימום 30 דק׳ במקרר עטוף בניילון נצמד (עד לשימוש)
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מפרידים את הביצים – חלמון וחלבון.
את החלבון מעבירים לקערה עמוקה ורחבה ומתחילים להקציף.
לאחר כ-30 שניות תראו שיש קצף שדומה לסבון – זה הסימן שלנו לצרף את הסוכר באופן הדרגתי.
ממשיכים הקצפה עד לקבלת קצפת יציבה (פסגות בינוניות).
עוצרים את המיקסר ומצרפים פנימה את החלמונים ושאר מצרכי הרולדה.
ערבוב עדין ולאחר מכן קיפולים עד לקבלת בלילה אחידה.
מעבירים את הבלילה למגש תנור מרופד נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 25 דק׳.
לאחר מכן מוציאים מהתנור ומיד מעבירים את בסיס הרולדה עם הנייר אפייה למגבת נקייה.
מגלגלים לצורה של רולדה בעזרת המגבת ומניחים בצד לצינון מלא.
כל מה שנשאר לנו זה להרכיב – פותחים את הרולדה, מורחים את כל הקרם באופן אחיד ומגלגלים.
מעבירים לכלי הגשה, מפזרים אבקת סוכר ומוכן!
איך לשמור כל טריות הרולדה?
אופציה ראשונה למרוח מבחוץ ומבפנים של הרולדה (לפני ואחרי הגלגול) מי סוכר
אופציה שניה לעטוף היטב בניילון נצמד יחד עם הכלי הגשה.
האם אפשר להוסיף פירות טריים או ריבה?
בהחלט – יש לחתוך לקוביות קטנות פרי שאוהבים ולפזר כל הקצפת רגע לפני הגלגול.
אם רוצים ריבה, יש למרוח לפני הקרם על הרולדה.
האם אפשר לצפות את הרולדה בקרם?
כן יש להכין את כמות הקרם כפול 2 בדיוק
פרסום במימון תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן רולדה של פעם? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.