ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

רביולי במילוי כפול

רביולי ממכר במילוי כפול של פטה בזיליקום בצד אחד, ועיזים פלפל בצד השני. ביס מהחלומות שיזרוק אתכם ישר לאיטליה.

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לבצק של הרביולי:
300 גרם קמח דורום לפסטה
3 ביצים
1 כפית שטוחה מלח
למילוי פטה:
1 חבילה פטה עיזים מעודנת 16%
3 כפות שמן זית
3 גרם אורגנו טרי (כף אורגנו יבש למי שאין)
20 גרם בזיליקום טרי
למילוי עיזים:
1 חבילה גבינת עיזים 20%
חצי כפית פלפל שחור גרוס
לרוטב של הרביולי:
3 כפות שמן זית
15 עגבניות שרי תמר מתוקות
חופן עלי טימין טרי
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
15 זיתי קלמטה (ללא גלעין)
מצקת מהמים של הרביולי (כוס)

אופן ההכנה:

ראשית נכין את בצק הפסטה, יוצרים גומה של הקמח, שוברים ביצים פנימה, מוסיפים מלח ובעזרת מזלג מאחדים עד לקבלת מרקם שניתן לעבוד עם הידיים.
יוצרים כדור בצק אחיד ללא שאריות ולשים יחד כ-5 דק׳ עם הידיים (יש פה עבודה קשה אבל משתלמת)
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דק׳.

במקביל נכין את המילוי פטה, טוחנים בעזרת בלנדר מוט את כל המרכיבים יחד, מעבירים לשקית זילוף ומכניסים למקרר.

בקערה נפרדת מועכים בעזרת מזלג את גבינת המה-עז ופלפל שחור, מעבירים לשקית זילוף ושומרים על השיש בטמפ׳ החדר (לא במקרר)

מרדדים את בצק הפסטה לעובי 3 מ״מ ידנית או בעזרת מכונה.
יוצרים ריבועי בצק בגודל 10 על 10 ס״מ.
מזלפים את את הגבינות ומגלגלים בצורת ספר תורה (דוגמא בסרטון)
מהדקים היטב את דפנות הרביול בעזרת צד המזלג ושומרים בתוך מגבת או קופסא אטומה עד לבישול.

מביאים לרתיחה מים ומלח בסיר (מלוח כמו הים)
במקביל מחממים שמן זית במחבת רחבה על אש בינונית.
ברגע שהמים רתחו, זורקים את הרביולי למים למשך 6 דק׳.
מיד זורקים את העגבניות לשמן החם, טימין מלח, פלפל ומבשלים יחד במשך 4 דק׳.
מועכבים את העגבניות בגסות, מוסיפים זיתים קצוצים ומיד שנגמרו 6 הדקות של הרביולי מכניסים את הרביולי למחבת יחד עם מצקת של מים של הפסטה.
מערבבים בעדינות, מעבירים לצלחת ובתאבון 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן רביולי במילוי כפול? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

יש לכם חשק להכין עוד רביולי בייתי? אתם חייבים לנסות את הרביולי חמו הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך