אופן ההכנה:
בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את כל המצרכים יחד.
בעזרת מטרפה, מיקסר ידני, מיקסר רגיל מקציפים עד לקבלת מרקם בין יוגורט לקצפת.
בתבנית אינגליש קייק חד פעמי מסדרים את הפתי בר לרוחב ולפי הדוגמא בסרטון.
מעבירים את הקרם על הביסקוויטים ומסדרים 5 ביסקוויטים נוספים במקביל.
מכניסים למקפיא מינימום ל-8 שעות.
מוציאים מהמקפיא, מחלצים בקלות ישירות לקרש חיתוך ופורסים לקסטות.
ניתן לאכול ישר או לשמור בקופסא אטומה במקפיא עד 3 חודשים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קסטה שוקו ביתית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקסטה שוקו ביתית, אתם חייבים לנסות קסטה ביתית וניל!