אופן ההכנה:
בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את כל המצרכים יחד.
בעזרת מטרפה, מיקסר ידני, מיקסר רגיל מקציפים עד לקבלת מרקם בין יוגורט לקצפת.
בתבנית אינגליש קייק חד פעמי מסדרים את הפתי בר לרוחב ולפי הדוגמא בסרטון.
מעבירים את הקרם על הביסקוויטים ומסדרים 5 ביסקוויטים נוספים במקביל.
מכניסים למקפיא מינימום ל-8 שעות.
מוציאים מהמקפיא, מחלצים בקלות ישירות לקרש חיתוך ופורסים לקסטות.
ניתן לאכול ישר או לשמור בקופסא אטומה במקפיא עד 3 חודשים
רוצים מתכון לקסטה שוקולד? לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקסטה ביתית, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!