אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים שמן זית ומצרפים את קוביות הבשר יחד עם המלח.
מוסיפים את הבצל מקולף וחצוי.
מערבבים היטב וצורבים טוב מכל הצדדים עד לקבלת צבע שחום היטב.
מוסיפים את הפולפה ורסק העגבניות וממשיכים לערבב במשך 5 דק׳ לצריבת העגבניות.
מוסיפים שקית לקט לחמין ומיד שופכים פנימה את המים יחד עם התבלינים ומערבבים.
מכסים במכסה ומורידים לאש נמוכה למשך 3 שעות בדיוק – בעבוע עדין.
מוכן! מכבים את האש למנוחה של 20 דקות.
מגישים לצד אורז ובתאבון.
האם אפשר להפוך לחמין?
כן, לאחר הוספת המים והתבלינים מרתיחים במשך שעה.
לאחר מכן נותנים צינון ומכניסים למקרר.
שבת מוקדם בבוקר מניחים את הסיר על פלטה לשבת למשך 4 שעות מינימום (תחת מפריד פלטה) ומערבבים היטב עד לבעבוע עדין.
האם אפשר בשר אחר?
כן. בשר מספר 5 צלי כתף או בשר מספר 9 קשתית / שפונדרה (אסאדו) או בשר מספר 8 זרוע.
מי שלא אוהב בשר אדום אפשר חלבון אחר?
כן – גרונות של הודו.
יש להרתיח במי מלח במשך 30 דק׳ לאחר מכן לעבוד עם הגרונות באותה צורה בדיוק כמו הבשר במתכון
פרסום במימון סנפרוסט
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הקוביות בשר מתפרק בבישול איטי? פה מחכים לכם עוד מתכוני בשר מעולים