ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

קאצ׳ו אה פפה – Cacio e pepe

לא סתם קאצ׳ו אה פפה הפך לאחד הרטבים הפופלריים! פסטה משגעת מ-4 מצרכים בלבד וקלה להכנה עם הרבה פלפל שחור וגבינת פקורינו

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

75 גרם גבינת פקורינו
כף פלפל שחור שלם (כמה שיותר טרי)
250 גרם פסטה
1 וחצי כוסות מים של הפסטה

אופן הכנה:

מגרדים את הגבינה וכותשים את הפלפל שחור – קאצ׳ו אה פפה הוא מתכון פשוט עם מוצרי גלם איכותיים, השתמשו בפלפל שחור טרי ככל האפשר.
בסיר גדול מרתיחים מים.
בסיר בינוני (או מחבת גדולה) על האש הכי נמוכה שופכים את הפלפל שחור וקולים.
מיד שופכים את הפסטה והמלח למים. (שיהיה מלוח כמו הים)
לאחר 6 דק׳ מוסיפים חצי כוס מים של הפסטה על הפלפל שחור, מגבירים במעט את האש ומערבבים.
לאחר שהפסטה מוכנה (ראו זמן לפי הוראות יצרן על החבילה)
מסננים ומעבירים את הפסטה לסיר עם הפלפל שחור. (שמרו את המים של הפסטה)
בצלחת עמוקה מערבבים כוס מים של הפסטה עם הגבינה ושופכים על הפסטה.
מגבירים לאש בינונית ומערבבים בעדינות במשך 2/3 דק׳ עד לקבלת מרקם אחיד. (אם יש גושי גבינה הוסיפו חצי כוס מים והמשיכו לערבב)
מוכן תהנו 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את קאצ׳ו אה פפה ומחפשים עוד מתכוני פסטה מעולים? אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה לפסטה פטה ועגבניות שרי בתנור.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך