ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

צ׳אי מאסלה וגנאש רובי

צ׳אי מאסלה עוצמתי מסדרת הצ׳אי של ויסוצקי עם תוספת של גנאש רובי - והתוצאה משקה חורפי חלומי, עשיר והכי מפנק שיש!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

2 תיון צ׳אי מאסלה עוצמתי של ויסוצקי
חצי ליטר מים חמים
מקל קינמון
רבע כוס שוקולד רובי (50 גרם)
חצי כוס שמנת מתוקה 38% (100 מ״ל)

אופן הכנה:

בקנקן עם מים חמים מניחים את התיונים, מערבבים במעט בעזרת מקל קינמון וממתינים כ-3 דקות לבישול התה.
במקביל, מחממים שמנת מתוקה במיקרו ומעררבים יחד עם שוקולד רובי, לאחר המסת השוקולד מקציפים באמצעות מקציף ידני.
שופכים את הצ׳אי לכוס ועליו את הגנאש שוקולד.
מגרדים שוקולד רובי על קצף ומוכן.



פרסום ממומן בשיתוף ויסוצקי

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לצ׳אי מאסלה, אתם חייבים לנסות את האפוגטו וניל המשגע הזה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך