אופן הכנה:
בעזרת סכין חדה פותחים את ביצת השוקולד.
ממלאים חצי ביצה באבקת שוקו ומרשמלו.
מחממים צלחת יבשה במשך 3 דק׳ במיקרו.
מוציאים בזהירות (חם!!) מהמיקרו את הצלחת.
ממיסים את דפנות חצי הביצה הריקה, מניחים על חצי הביצה המלאה ומהדקים בעדינות – יש להמתין עד שמתקשה.
מוכן! מחממים חלב, מניחים את הפצצת שוקולד בחלב, מחכים לפצצת שוקו להתפוצץ ומערבבים 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? מתכוני הקינוחים האישיים שלי מחכים לכם ממש פה.