כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטה רוזה

מתכון לפסטה רוזה הכי קל וטעים שיש, עם רוטב קרמי ועשיר בדיוק כמו במסעדות. רוטב קליל להכנה בבית וטעם מושלם בכל ביס.
דירוג מתכון
דורג 0 מתוך 5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

אופן ההכנה:


ראשית מחממים בסיר גדול מים עם מלח – כמה מלוח? כמו הים.
בכלי נוח לטחינה שופכים את העגבניות, שום, תבלינים, שמן זית ואם יש גם עלי בזיליקום טרי.
שימו לב שאין מלח וזה תקין! לא שכחתי.
טוחנים היטב את העגבניות עד למרקם חלק ואחיד.
במחבת גדולה על אש בינונית שופכים את הרוטב ומצמצמים היטב עד לאידי רוב הנוזלים בדומה למטבוחה טובה – דוגמא בסרטון.
במקביל מרתיחים את הפסטה – כמה זמן? לפי הוראות היצרן בגב האריזה.
ברגע שקיבלנו רוטב עגבניות מצומצם מורידים לאש הכי נמוכה ומוסיפים מיכל שמנת ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב רוזה חלק.
ברגע שהפסטה מוכנה מוציאים חצי כוס מהמים של הפסטה ושומרים בצד.
מעבירים את הפסטה למחבת יחד עם המים של הפסטה ומערבבים היטב – בשלב הזה טועמים ומתקנים מלח במידת הצורך.
ערבוב אחרון ומוכן.
מגישים ומעל מגרדים פרמזן באהבה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה רוזה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

וכאן יש עוד מלא מתכוני פסטה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

מתכון אוכל שילדים אוהבים

דורג 0 מתוך 5

מתכון חנוכה

דורג 0 מתוך 5

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור