אופן ההכנה:
ראשית מחממים בסיר גדול מים עם מלח – כמה מלוח? כמו הים.
בכלי נוח לטחינה שופכים את העגבניות, שום, תבלינים, שמן זית ואם יש גם עלי בזיליקום טרי.
שימו לב שאין מלח וזה תקין! לא שכחתי.
טוחנים היטב את העגבניות עד למרקם חלק ואחיד.
במחבת גדולה על אש בינונית שופכים את הרוטב ומצמצמים היטב עד לאידי רוב הנוזלים בדומה למטבוחה טובה – דוגמא בסרטון.
במקביל מרתיחים את הפסטה – כמה זמן? לפי הוראות היצרן בגב האריזה.
ברגע שקיבלנו רוטב עגבניות מצומצם מורידים לאש הכי נמוכה ומוסיפים מיכל שמנת ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב רוזה חלק.
ברגע שהפסטה מוכנה מוציאים חצי כוס מהמים של הפסטה ושומרים בצד.
מעבירים את הפסטה למחבת יחד עם המים של הפסטה ומערבבים היטב – בשלב הזה טועמים ומתקנים מלח במידת הצורך.
ערבוב אחרון ומוכן.
מגישים ומעל מגרדים פרמזן באהבה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה רוזה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.