אופן ההכנה:
בסיר מערבבים היטב את כל המצרכים יחד מלבד הגבינה ולאחר מכן מעלים לאש.
מפעילים על האש הכי גבוהה עד לרתיחה ואז מורידים לאש גבוהה – בינונית למשך 20 דק׳ שמידי פעם נערבב.
במקביל מחממים תנור ל-200 מעלות גריל.
עכשיו מפזרים גבינה באחידות ומכניסים לתנור למשך 5-7 דק׳ ועד לקבלת צבע חרוך לגבינה.
מי שלא רוצה בתנור אפשר פשוט להמשיך לערבב את הגבינה במשך 5 דק׳ בסיר.
מוכן – תהנו ובזהירות זה רותח!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה עגבניות מוקרם בסיר אחד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה עגבניות מוקרם בסיר אחד? עכשיו נסו את הספגטי עגבניות שרופות ובוראטה!