כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטה עגבניות מוקרם בסיר אחד

מתכון קל, מהיר ומפנק שמתבשל כולו בסיר אחד! רוטב עגבניות עשיר, פסטה רכה וגבינה נמסה - ארוחת ערב מושלמת בלי כל הבלגן.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

חבילה פסטה שאוהבים - 500 גרם
חבילה רסק עגבניות - 100 גרם
כף מלח - 20 גרם
כפית גדושה פפריקה מתוקה - 5 גרם
כפית אבקת שום - 6 גרם
חצי כפית פלפל שחור - 3 גרם
3 כפות שמן זית - 30 גרם
עגבניות מרוסקות מפחית - 400 גרם
מים חמים בכמות של 3 פחיות עגבניות
כוס גבינת צהובה מגורדת / מוצרלה / גאודה / עמק או מיקס ( אפשר גם יותר)
** מי שרוצה רוזה יש להחליף חצי פחית מים במיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

בסיר מערבבים היטב את כל המצרכים יחד מלבד הגבינה ולאחר מכן מעלים לאש.
מפעילים על האש הכי גבוהה עד לרתיחה ואז מורידים לאש גבוהה – בינונית למשך 20 דק׳ שמידי פעם נערבב.
במקביל מחממים תנור ל-200 מעלות גריל.
עכשיו מפזרים גבינה באחידות ומכניסים לתנור למשך 5-7 דק׳ ועד לקבלת צבע חרוך לגבינה.
מי שלא רוצה בתנור אפשר פשוט להמשיך לערבב את הגבינה במשך 5 דק׳ בסיר.

מוכן – תהנו ובזהירות זה רותח!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה עגבניות מוקרם בסיר אחד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הפסטה עגבניות מוקרם בסיר אחד? עכשיו נסו את הספגטי עגבניות שרופות ובוראטה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור