אופן ההכנה:
בצלחת מערבבים את התבלינים ומפזרים באחידות על הסלמון.
במחבת מזלפים שמן זית, מניחים מלבן נייר אפייה ועליו מזלפים עוד שמן זית.
מחממים את המחבת על אש בינונית.
מניחים את הפילה סלמון עם העור כלפיי המחבת ומכסים עם מכסה למשך 3/4 דק׳.
לאחר קבלת צריבה עמוקה ויפה הופכים את הסלמון על כל צד למשך 30/40 שניות.
מורידים מהאש לצלחת ומזלפים על כל פרוסה כף דבש.
מוכן בתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הפילה סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
וליד הסלמון במחבת הכי מתאים אנטיפסטי!