כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פילה סלמון עם פטנט צריבה קל ללא עור שנדבק

איך מכינים סלמון מושלם במחבת בלי שהעור ידבק? קבלו את הפטנט הפשוט ומטורף הזה שישדרג לכם כל צריבה של דג במחבת!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

2 פילה סלמון (400 גרם)
כפית שטוחה צ׳ילי גרוס
חצי שטוחה פלפל שחור גרוס
כפית שום גבישי
כפית מלח דק
להגשה:
2 כפות דבש
חצי לימון

אופן ההכנה:

בצלחת מערבבים את התבלינים ומפזרים באחידות על הסלמון.
במחבת מזלפים שמן זית, מניחים מלבן נייר אפייה ועליו מזלפים עוד שמן זית.
מחממים את המחבת על אש בינונית.
מניחים את הפילה סלמון עם העור כלפיי המחבת ומכסים עם מכסה למשך 3/4 דק׳.
לאחר קבלת צריבה עמוקה ויפה הופכים את הסלמון על כל צד למשך 30/40 שניות.
מורידים מהאש לצלחת ומזלפים על כל פרוסה כף דבש.
מוכן בתאבון 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את הפילה סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

וליד הסלמון במחבת הכי מתאים אנטיפסטי!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור