כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עוף ממולא בסגנון כורדי

עוף ממולא בסגנון כורדי הוא עם מילוי אורז ותבלינים מסורתיים שמעניקים טעם עמוק ואותנטי. מתכון מושלם לארוחה מרשימה בסגנון כורדי ביתי.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

  • לבשר:
  • למילוי:
  • לעוף:
  • להגשה:
No data was found

אופן ההכנה:


חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומחממים בסיר גדול שמן זית – חשוב סיר שיכול להכיל עוף שלם ויכול להכנס לתנור.
ברגע שהשמן רתח מוסיפים את הבשר פנימה ובמקביל חותכים את הבצל לקוביות בגודל זהה לבשר.
מוסיפים את הבצל לסיר ומערבבים היטב.
במקביל חותכים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר רק לאחר השחמה חזקה לבשר ולבצל.
את העגבניות מוסיפים יחד עם הרסק ומערבבים היטב עד לאידוי הנוזלים וריכוך העגבניות.
מעבירים את הבשר לצינון בקערה גדולה ובמקביל שוטפים את האורז ומשרים במים קרים במשך 20 דק׳.
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
לאחר מכן מעבירים לקערה עם הבשר, מתבלים ומערבבים היטב.
ממלאים את העוף בחצי מנפחו, סוגרים עם בצל לבן וצורבים את העוף משני הצדדים בסיר המלוכלך.
לאחר קבלת צבע זהוב לעוף מורידים מהאש ומסדרים את המילוי מסביב לעוף.
את הבצל מוציאים מהעוף על מנת לתת למים לחדור פנימה בקלות, ניתן להשאיר קרוב לעוף, לצידו או לזרוק.
שופכים מים רותחים על המילוי.
בקערה מערבבים שמן זית ופפריקה ומורחים על העוף, מפזרים מלח ים באחידות מלמעלה וסוגרים בנייר אפייה רטוב ורדיד אלומיניום כפול.
מכניסים לתנור למשך שעתיים בדיוק לאחר מכן מסירים את הכיסוי וממשיכים בישול של כ-10 דק׳ ועד לצריבת העוף.
מוכן! רגע לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומומלץ להגיש לצד רשאד.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן עוף ממולא בסגנון כורדי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את העוף ממולא בסגנון כורדי ובא לכם ללמוד עוד? נסו את החמין החגיגי של הכורדים לשבת הגדול!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור