אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
שופכים לקערה של המיקסר את הביצים והסוכר ומפעילים על מהירות בינונית-גבוהה (עוצמה 5 מתוך 6)
לאחר 5 דקות, עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקמח, אבקת שוקו, קקאו דרך מסננת על מנת לאוורר את היבשים. (למנוע גושים)
מוסיפים את השמן והמחית וניל ומפעילים ל- 60 שניות בלבד ועוצרים – לא יותר תזהרו תצא לכם עוגה קשה (בעקבות פיתוח גלוטן)
מוציאים את הקערה מהמיקסר ובעזרת לקקן מנקים את הדפנות – שימו דגש על תחתית הקערה.
לאחר שקיבלנו בלילה אחידה שופכים לתבנית מלבנית משומנת 32X26 – יעבוד בכל תבנית מלבנית או עגולב העיקר שגובה הבלילה לא יעבור את ה3/4 גובה התבנית.
מכניסים את העוגה לתנור למשך 45 דק׳.
לאחר שהעוגה 35 דקות בתנור נתחיל להכין את הגנאש שוקולד במקביל.
בצלחת עמוקה נשבור שוקולד מריר, נוסיף את השוקולד נוטלה טבעוני ומעל נשפוך שמנת צמחית.
ממיסים תחת באן מארי או שנכניס למיקרוגל למשך כ-2 דקות ב-4 פעימות, כל 30 שניות נוציא ונערבב עד לקבלת גאנש אחיד חלק.
מוציאים את העוגה בדיוק לאחר 45 דקות ומיד נחתוך לריבועים שווים, נשפוך את הגנאש על העוגה באופן שווה ומוכן!
פרסום ממומן בשיתוף נוטלה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.