אופן ההכנה:
.מחממים תנור ל-200 מעלות חום תחתון בלבד (לא טורבו)
לכלי של המעבד מזון מכניסים את כל המצרכים וטוחנים במשך דקה עד לקבלת בלילה אחידה.
מעבירים לתבנית קפיץ עגולה 18 ס״מ, מרופדת נייר אפייה בתחתית ובדפנות.
מניחים את העוגה בתבנית של התנור ושופכים פנימה 2 כוסות מים רותחים (חצי ליטר).
מכניסים לתנור בזהירות למשך 45 דק׳.
מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור.
משאירים את העוגה לצינון בתוך התנור למשך שעתיים ולאחר מכן מכניסים למקרר למשך הלילה מינימום 6 שעות.
רגע לפני ההגשה מגרדים שוקולד שאוהבים מלמעלה ומוכן.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את העוגת גבינה שוקולד ב5 מצרכים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכון לעוגה מנצחת ללא גלוטן? נסו את העוגת שוקולד המושלמת הזאת!
פרסום במימון תנובה