אופן ההכנה:
ראשית מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
חוצים את הבצלים והעגבניות ומניחים במגש מרופד נייר אפייה משומן בשמן זית ומלח ים.
את הירקות מניחים עם כיוון החיתוך לשמן והמלח.
את הפלפל מניחים בצד ומכניסים לתנור למשך כ-30 דק׳ ועד לקבלת שריפה יפה לירקות.
מעבירים לכלי נוח לטחינה יחד עם החמאה והתבלינים וטוחנים היטב.
מרתיחים מים עם מלח – כל ליטר מים כפית מלח.
ברגע שרתח מכניסים את הפסטה לפי הוראות יצרן על האריזה.
2 דק׳ לפני שמוכן שופכים את הרוטב בסיר סוטאז ומערבבים יחד עם המים של הפסטה עד לאיחוד. (יש לטעום ולבדוק מליחות עכשיו)
מכניסים את הפסטה לערבוב מהיר ועדין ברוטב ומגישים.
מגרדים פרמזן, מניחים בוראטה ומפזרים עירית מעל.
בתאבון!
פרסום במימון פסטה ליגורי
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ספגטי עגבניות שרופות ובוראטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד הספגטי עגבניות שרופות ובוראטה? פוקאצה מושלמת ללא לישה!