כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

ספגטי עגבניות שרופות ובוראטה

מתכון לספגטי קלאסי עם טוויסט – רוטב עגבניות שרופות שמעניק עומק טעם עשיר, ובוראטה קרמית מעל שמוסיפה טאץ' מפנק. מנה פשוטה, מהירה ומרשימה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

6 בצלי שאלוט או 2 בצל לבן - 300 גרם לאחר קילוף
1 ק״ג עגבניות שרי מתוקות
1 פלפל חריף ירוק (או יותר)
רבע כוס שמן זית
כפית גדושה מלח ים
30 גרם חמאה
כפית שום גבישי
חצי פלפל שחור טחון
כפית אורגנו יבש
כפית טימין יבש
חבילה ספגטי 3 של ליגורי
חצי כוס מהמים של הפסטה
להגשה:
פרמזן בכמות שאוהבים
בוראטה
עירית קצוצה

אופן ההכנה:


ראשית מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
חוצים את הבצלים והעגבניות ומניחים במגש מרופד נייר אפייה משומן בשמן זית ומלח ים.
את הירקות מניחים עם כיוון החיתוך לשמן והמלח.
את הפלפל מניחים בצד ומכניסים לתנור למשך כ-30 דק׳ ועד לקבלת שריפה יפה לירקות.
מעבירים לכלי נוח לטחינה יחד עם החמאה והתבלינים וטוחנים היטב.
מרתיחים מים עם מלח – כל ליטר מים כפית מלח.
ברגע שרתח מכניסים את הפסטה לפי הוראות יצרן על האריזה.
2 דק׳ לפני שמוכן שופכים את הרוטב בסיר סוטאז ומערבבים יחד עם המים של הפסטה עד לאיחוד. (יש לטעום ולבדוק מליחות עכשיו)
מכניסים את הפסטה לערבוב מהיר ועדין ברוטב ומגישים.
מגרדים פרמזן, מניחים בוראטה ומפזרים עירית מעל.
בתאבון! 

פרסום במימון פסטה ליגורי

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ספגטי עגבניות שרופות ובוראטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ומה לצד הספגטי עגבניות שרופות ובוראטה? פוקאצה מושלמת ללא לישה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור