אופן הכנה:
לסלט חצילים במיונז טעים חייבים חציל שרוף באש גלויה.
שורפים חציל על הגז – אפשר על המנגל מחוץ לבית.
פותחים לשתיים את החציל ומרוקנים את כל התכולה לקערה, מוסיפים שום קונפי, מלח, פלפל, טחינה לבנה, מיונז וסילאן.
מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
בקערה נפרדת, חותכים עגבניות שרי לרבעים, מערבבים עם צנוברים, כוסברה, לימון, מלח ופלפל.
את הסלט עגבניות מניחים על הסלט חצילים במיונז אך ורק במועד ההגשה (אין לערבב ולהניח במקרר יחד רק בנפרד).
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט חצילים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לסלטים? כל המתכונים שלי לסלטים מחכים לכם ממש פה.