אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את הבשר יחד עם שומן חתוך לקוביות קטנות – מי שלא אוהב חתיכות שומן יש לגרד בפומפייה.
מוסיפים את כל התבלינים פנימה ומערבבים היטב.
לאחר מכן מכניסים למכונת הנקניקיות ומתחילים לעבוד לפי הדוגמא בסרטון.
מוכן.
משאירים מינימום שעתיים במקרר ועד לילה במקרר (12 שעות) בקופסא אטומה ואחרי זה מיד למנגל.
מי שרוצה להקפיא יש לתת שעתיים במקרר ורק אז להקפיא בקופסא אטומה עד חצי שנה.
כאן ניתן לרכוש את המכשיר ניקנוק
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן נקניקיות מרגז חריפות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הנקניקיות מרגז חריפות? אז אתם תעופו על הבשר מפור ומעושן בפרנה!