אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים מים לרתיחה עדינה.
בקערה רחבה מערבבים, קרם קוקוס, שוקולד מריר וממרח אגוזי לוז.
מניחים את הקערה על הסיר של המים ובעזרת לקקן מערבבים וממיסים לגאנש שוקולד חלק.
מורידים מהאש וממשיכים לערבב על מנת לצנן את הגנאש לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף שתחכה לנו בטמפ׳ החדר.
במקביל מרתיחים ליטר שמן בסיר סוטאז.
לסיר עם המים הרותחים מוסיפים מלח – כמה מלוח? כמו הים.
ומרתיחים את הניוקי עד שהם צפים.
מוציאים את הניוקי למסננת ולאחר שכל הנוזלים ירדו מעבירים לטיגון בשמן על 160 עד 170 מעלות.
ברגע שהניוקי צף ובועות האוויר בטיגון קטנות מורידים מהאש לרשת או נייר סופג.
מיד כשזה חם מגישים ומזלפים מעל את הגנאש שהכנו מראש וחמאת בוטנים.
בתאבון!
פרסום בשיתוף מאסטר שף
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לניוקי שוקולד, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!