כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

ניוקי שוקולד

ניוקי שוקולד מחשמל!! ניוקי בגרסה מתוקה ושוקולדית במיוחד, קינוח מהיר וקל להכנה מ-4 מצרכים בלבד שכולם אוהבים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

מיכל קרם קוקוס מאסטר שף - 250 מ״ל
טבלה שוקולד מריר או חלב - 100 גרם
2 כפות גדושות ממרח אגוזי לוז - 100 גרם
חבילה ניוקי מאסטר שף - 500 גרם
כף גדושה חמאת בוטנים טבעית - 30 גרם

אופן ההכנה:


בסיר גדול מחממים מים לרתיחה עדינה.
בקערה רחבה מערבבים, קרם קוקוס, שוקולד מריר וממרח אגוזי לוז.
מניחים את הקערה על הסיר של המים ובעזרת לקקן מערבבים וממיסים לגאנש שוקולד חלק.
מורידים מהאש וממשיכים לערבב על מנת לצנן את הגנאש לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף שתחכה לנו בטמפ׳ החדר.
במקביל מרתיחים ליטר שמן בסיר סוטאז.
לסיר עם המים הרותחים מוסיפים מלח – כמה מלוח? כמו הים.
ומרתיחים את הניוקי עד שהם צפים.
מוציאים את הניוקי למסננת ולאחר שכל הנוזלים ירדו מעבירים לטיגון בשמן על 160 עד 170 מעלות.
ברגע שהניוקי צף ובועות האוויר בטיגון קטנות מורידים מהאש לרשת או נייר סופג.
מיד כשזה חם מגישים ומזלפים מעל את הגנאש שהכנו מראש וחמאת בוטנים.
בתאבון!

פרסום בשיתוף מאסטר שף

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לניוקי שוקולד, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור