כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מרק עגבניות

מרק עגבניות הכי טעים שתכינו! מרק קטיפתי מעגבניות טריות עם הרבה שום שהכי כיף להגיש בתוך כיכר לחם, אבל כיפי ומשביע גם בקערה
דירוג מתכון
דורג 0 מתוך 5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

10 עגבניות אדומות גדולות
2 בצלים גדולים
ראש שום
4 כפות שמן זית
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
כפית גדושה מלח ים
50 גרם חמאה
חצי כפית שטוחה אגוז מוסקט
כפית בזיקליקום יבש
כפית אורגנו יבש
כפית גדושה מלח דק
כפית סוכר
להגשה:
לחם כפרי עגול
גבינת צ׳דר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל.
במגש מרופד נייר אפייה מניחים את העגבניות חצויות, בצל חתוך לרבעים ושיני שום שלמות.
שופכים שמן זית על הירקות, מפזרים פלפל שחור ומלח באחידות.
מכניסים לתנור למשך 40 דק׳.
מוציאים מהתנור, שופכים הכל (כולל הנוזלים), כולל הכל ישירות לסיר.
מדליקים אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה, אגוז מוסקט, בזיליקום ואורגנו.
טוחנים היטב בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
מוסיפים מלח וסוכר וממשיכים לטחון ולערבב כ-2 דק׳.
מכבים את האש, ממלאים את הלחם במרק עגבניות ומגרדים גבינה מעל.
מוכן – בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מרק עגבניות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

מתכון מתוקים

דורג 0 מתוך 5

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

מתכון בשרי

דורג 0 מתוך 5

מתכון לחמים

דורג 0 מתוך 5

מתכון חלבי

דורג 0 מתוך 5

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור