ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

מרק בטטה סגול

מרק בטטה סגול טעים ויפייפה שעושה טוב על הלב, בטן ולעיניים! מתכון פשוט ומהיר למרק בטטה מושלם כזה שבא בול ביום סגרירי וגשום.

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

כף שמן זית
בצל לבן קטן
2 שיני שום
2 בטטה סגולה (700 גרם לאחר קילוף)
גבעול סלרי עם העלים
1 גזר
ליטר מים
כף מלח
כפית גדושה סוכר
חצי כפית פלפל שחור טחון
רבע כפית אגוז מוסקט
200 מ״ל שמנת 38% או קרם קוקוס
עירית (לא חובה)

אופן ההכנה:

בסיר גדול ועמוק מחממים שמן על אש בינונית.
זורקים קוביות בצל ו-2 שיני שום שלמות, במקביל קולפים ופורסים את הבבטה.
לאחר שהבצל קיבל צבע שקוף מוסיפים את הבטטה לטיגון של 10 דק׳ יחד.
מניחים סלרי וגזר ושופכים מים חמים פנימה.
מבשלים יחד במשך 35 דק׳ מרגע הרתיחה.
מוציאים את הגזר והסלרי וטוחנים בעזרת בלנדר מוט את המרק עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים תבלינים ושמנת / קרם קוקוס, מערבבים ומבשלים במשך 5 דק׳ יחד.
מוכן! מגישים את המרק בטטה הסגול לקעריות יחד עם כף שמנת / קרם קוקוס ומעט עירית קצוצה (לא חובה)

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מרק בטטה סגול? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך