אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את גליל העזים לפרוסות, שומרים 6 מדליונים בצד ואת השאר מעבירים לקערה.
לקערה מוסיפים את הקשקבל, ריקוטה, ביצה, פלפל, מלח, אורגנו, 15 זיתים חתוכים לרבעים, 8 עגבניות חתוכות לקוביות זהות לגודל הזיתים. מערבבים יחד את התערובת ומניחים בצד.
על משטח עבודה נקי ויבש מניחים דף בצק פילו ומורחים שמן זית בנדיבות, מניחים עלה פילו נוסף בצמוד ומורחים בשמן זית גם כן.
חותכים את העלי הפילו ל-6 קוביות שוות, מעבירים את הקוביות לתבנית סיליקון כוסות ומהדקים פנימה.
שופכים את התערובת באופן שווה בין הכוסות, מניחים מדליון גבינת עזים, רבע עגבנייה וזית חצוי בכל קיש-קבל.
מכניסים לתנור למשך כ-35 דקות עד קבלת צבע זהוב (דוגמה בסוף הסרטון).
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את המתכון לקיש? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקיש אתם חייבים לנסות את הבורקס גבינות המושלם הזה!