אופן הכנה:
רגע לפני שמתחילים מאפה תפוחים – מחממים תנור על 180 מעלות.
במחבת על אש בינונית זורקים את התפוח, סוכר ומים.
לאחר הרתחה מוסיפים קינמון ומלח.
מערבבים כ-4/5 דק׳ עד שהנוזל מצטמצם.
מוסיפים חמאה ומיץ לימון.
מערבבים כ-2 דק׳ ומורידים מהאש לצינון כ-10 דק׳.
מרדדים בצק עלים במעט, בצורת מלבנית וחותכים במקביל לרצועות.
בעזרת כף מניחים את התפוח המקורמל וסוגרים רצועה רודפת רצועה.
מכניסים לתנור כ- 20 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב.
בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המאפה תפוחים הזה, אתם חייבים להכין את הפרנץ' טוסט המושלם הזה!