אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה גדולה ועמוקה מערבבים את הקמח, ביצים מקושקשות, קוטג׳ ומלח עד לקבלת בצק דביק וחלש.
משמנים מגש מרופד נייר אפייה ב-2 כפות שמן זית – יש למרוח היטב על כל המגש.
מחלקים את הבצק ל-4 לפי העין ומניחים את גושי הבצק במגש.
בעזרת כף רטובה משטחים את הבצק למעין פיתות בעובי 1 ס״מ – אם הבצק נדבק לכם לכף תרטיבו שוב את הכף.
עכשיו בקערה מערבבים זעתר ושמן זית.
מורחים את הזעתר בעזרת כפית בעדינות על הבצק באופן שווה.
בשלב זה ניתן להוסיף גבינות מעל – צהובה / גאודה / פטה / חמד / עיזים ועוד…
מכניסים למרכז התנור למשך 30 דק׳ בדיוק.
מוכן!
מגישים לצד גבינות שאוהבים (הכי מתאים לאבנה), ירקות טריים ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לחם זעתר ב-5 מצרכים בלבד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם לחם זעתר ב-5 מצרכים בלבד? עכשיו נסו בייגל ב5 מרכיבים בלבד