אופן ההכנה:
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה על האש הכי חזקה (לא להתחיל ממים חמים)
מרגע הרתיחה סופרים 3 עד 5 דק – תלוי בגודל תפוח האדמה (יש לספור זמנים מרגע הרתיחה בלבד לא להתבלבל)
מוציאים את התפו״א למנוחה בצלחת.
שימו לב תפוח האדמה לא צריך להיות מבושל עד הסוף, זה בסדר אם הוא מרגיש קשה.
ברגע שאפשר לגעת בתפו״א מגרדים אותו בפומפייה.
מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים מיד בשמן חם במחבת או סיר סוטאז עד שזהוב על גבול השחום.
רוצים לביבה חמה ומתוקה? פזרו אבקת סוכר.
מד חום לייזר דגם T203 מאלי אקספרס – לחצו כאן
מד חום עם חוט מאלי אקספרס – לחצו כאן
קריספר – רשת + תבנית מאלי אקספרס
פינצטה / מלקחיים מאלי אקספרס – לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לביבות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.