אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים את הרטובים ומיד אחרי מוסיפים את היבשים לערבוב עד לקבלת בלילה.
במחבת יבשה על אש בינונית יוצקים מצקת של הבלילה ומסדרים לצורה עגולה של לאפה רק בעזרת הטייה וללא מגע.
לאחר שהלאפה מתנתקת מהמחבת הופכים את הלאפה וחורכים היטב את הצד השני – צד אחד בהיר וצד אחד חרוך.
מעבירים למגבת ומכסים בין לאפה ללאפה וככה שומרים עליהם רכות וטריות.
רוצים לאפה ללא גלוטן? טוחנים מצות ללא גלוטן לקמח מצה ומחליפים באותה כמות.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לאפות כשרות לפסח? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים מה לשים בלאפות כשרות לפסח? אתם חייבים לנסות את השווארמה דגים המעולה הזאת!