כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לאפות כשרות לפסח

לאפות כשרות לפסח רכות וטעימות שמכינים בקלות ובמהירות ואפשר למלא בשווארמה עסיסית או בממרח שאוהבים עם המון ירקות
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

4 ורבע כוסות מים קרים - 1000 גרם / ליטר
חצי כוס שמן זית - 100 גרם
2 ביצים לארג׳
כף סוכר - 22 גרם
כף גדושה מלח - 30 גרם
חבילה קמח תפו״א - 500 גרם
כוס קמח מצה - 120 גרם
חבילה אבקת אפיה - 10 גרם

אופן הכנה:

בקערה גדולה מערבבים את הרטובים ומיד אחרי מוסיפים את היבשים לערבוב עד לקבלת בלילה.
במחבת יבשה על אש בינונית יוצקים מצקת של הבלילה ומסדרים לצורה עגולה של לאפה רק בעזרת הטייה וללא מגע.
לאחר שהלאפה מתנתקת מהמחבת הופכים את הלאפה וחורכים היטב את הצד השני – צד אחד בהיר וצד אחד חרוך.
מעבירים למגבת ומכסים בין לאפה ללאפה וככה שומרים עליהם רכות וטריות.

רוצים לאפה ללא גלוטן? טוחנים מצות ללא גלוטן לקמח מצה ומחליפים באותה כמות.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן לאפות כשרות לפסח? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים מה לשים בלאפות כשרות לפסח? אתם חייבים לנסות את השווארמה דגים המעולה הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור