ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

כריך אנטריקוט מושחת עם רוטב מיונז כוסברה סודי

כריך אנטריקוט מושחת עם רוטב מיונז כוסברה סודי! רוטב ממכר שרק הוותיקים ידעו ויזכרו מאיפה המתכון... הכריך המושלם לארוחת הצהריים הבאה שלכם

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לסטייק:
סטייק אנטריקוט בעובי אצבע - 300 גרם
מלח ים
פלפל שחור גרוס
לצ׳יפס:
3 תפוח אדמה אדום
מים + מלח
לסנדוויץ:
באגט רוסטיק
2 כפות מיונז הלמנס
חופן מיקס עלי בייבי
עגבנייה אדומה גדולה
מלח ים
למיונז כוסברה:
חצי צרור כוסברה - עלים בלבד
3 כפות מיונז הלמנס
מיץ לימון מחצי לימון טרי
חצי כפית שטוחה מלח דק
רבע כפית שטוחה פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

ראשית מנגבים את הסטייק בעזרת נייר סופג, מתבלים במלח ים ופלפל גרוס ומניחים על רשת מחוץ למקרר עד לצריבה.
במקביל פורסים בעזרת מנדולינה את תפוח האדמה ומשרים במי מלח עד לטיגון.
חוצים את הבאגט, מורחים מיונז באופן שווה וצורבים היטב במנגל את הלחם.
מיד מעלים את הסטייק לאש וצורבים עד למידת העשייה שאוהבים.
מניחים לסטייק לנוח במשך דקה וחצי בצד לפני החיתוך.
במקביל מייבשים את התפוח אדמה בעזרת נייר סופג ומטגנים במשך דקה ועד לקבלת צ׳יפס פריך וזהוב.
פורסים את הסטייק ומתחילים לבנות את הסנדוויץ.
מניחים עליי בייבי על הלחם הצרוב, עגבניות פרוסות דק, זורים מלח, מניחים את הסטייק ומעליו את הצ׳יפס.
טוחנים את מרכיבי המיונז כוסברה יחד ומזלפים על הצ׳יפס.
סוגרים את הכריך, חוצים ובתאבון 😍 איזה ביס חלומי!

פרסום במימון הלמנס

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את הכריך אנטריקוט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הכריך אנטריקוט? עכשיו תנסו את השפכטל קבב בבאגט!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך