אופן ההכנה:
ראשית נוציא את הכרובית של סנפרוסט להפשרה ונחמם תנור ל-180 מעלות טורבו.
בקערה עמוקה שוברים את הביצים, מוסיפים את המים וטורפים.
מוסיפים את הקורנפלור, מלח, פלפל ומי שרוצה תבלינים נוספים.
מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
בצלחת עמוקה נערבב את השומשום יחד.
טובלים את הכרובית בבלילה, נפטרים משארית הבלילה עד שהכרובית לא מטפטפת ואז מצפים בשומשום.
מניחים במגש מרופד נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 45 דק.
ניתן גם לטגן בשמן עמוק ומי שמטגן מומלץ להוסיף לבלילה שקית אבקת אפייה (10 גרם).
מוכן!
מגישים את הכרובית לצד עלי חסה, עשבי תיבול ורטבים שאוהבים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן כרובית בציפוי שומשום? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הכרובית בציפוי שומשום, אתם ממש תעופו על הניוקי כרובית הזה!
פרסום במימון סנפרוסט