כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

כרובית בציפוי שומשום

מתכון לכרובית בציפוי שומשום ממכרים ברמות! ביס פריך מבחוץ ורך ונימוח מבפנים, טעים ברמות שממש ממש קל להכין !!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

שקית כרובית של סנפרוסט
2 ביצים לארג׳
חצי כוס מים - 120 גרם
2 כוסות קורנפלור - 220 גרם
כפית גדושה מלח - 15 גרם
חצי כפית פלפל שחור - 4 גרם
שומשום לבן - 150 גרם
שומשום שחור - 50 גרם (אם אין אז לבן)
להגשה:
חסה, כוסברה, נענע וצ׳ילי מתוק

אופן ההכנה:


ראשית נוציא את הכרובית של סנפרוסט להפשרה ונחמם תנור ל-180 מעלות טורבו.
בקערה עמוקה שוברים את הביצים, מוסיפים את המים וטורפים.
מוסיפים את הקורנפלור, מלח, פלפל ומי שרוצה תבלינים נוספים.
מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
בצלחת עמוקה נערבב את השומשום יחד.
טובלים את הכרובית בבלילה, נפטרים משארית הבלילה עד שהכרובית לא מטפטפת ואז מצפים בשומשום.
מניחים במגש מרופד נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 45 דק.
ניתן גם לטגן בשמן עמוק ומי שמטגן מומלץ להוסיף לבלילה שקית אבקת אפייה (10 גרם).
מוכן!
מגישים את הכרובית לצד עלי חסה, עשבי תיבול ורטבים שאוהבים.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן כרובית בציפוי שומשום? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את הכרובית בציפוי שומשום, אתם ממש תעופו על הניוקי כרובית הזה!

פרסום במימון סנפרוסט

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור