ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

טרמיסו קלאסי – טרמיסו איטלקי

איך להכין טרמיסו קלאסי טעים וממכר? מתכון חובה לכל החובבי טרמיסו! קינוח איטלקי משגע שיגרום לכם ללקק את האצבעות!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 אספרסו ארוך
כפית רום
5 חלומי ביצים
125 גרם סוכר
400 גרם מסקרפונה
כף מחית וניל טבעי
500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
2 חבילות בישקוטי
2 כפות קקאו

אופן ההכנה:

ראשית נכין את האספרסו יחד עם הרום ונניח בצד להתקרר.
על בן מארי (חימום תחת אדים) נתחיל להכין את הקרם, נקציף חלמוני ביצים וסוכר עד 68-70 מעלות.
מיד נוריד מהאש, נוסיף מסקרפונה ונערבב יחד בעזרת לקקן.
מוסיפים וניל ומקציפים יחד.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
מעבירים שליש מהקצפת למסה ומקפלים בעזרת לקקן, לאחר מכן מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות כדי לשמור על האווריריות של הקרם. (אין לערבב באגרסיביות!)
טובלים את הבישקוטי באספרסו, ומסדרים בתבנית 22 על 31. (ניתן גם במידות דומות)
מעל הבישקוטי מורחים 50% מהקרם ומשטחים בעזרת לקקן או קלף.
על הקרם מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים באספרסו ומעל את יתרת הקרם.
משטחים בעזרת לקקן או קלף, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר (מינימום 6 שעות)
רגע לפני ההגשה מפזרים קקאו דרך מסננת ומוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן טרמיסו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הטרמיסו ומחפשים עוד מתכונים לעוגות מנצחות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך