כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

חצ׳ופיתה – חצ'פורי בתוך פיתה

על חצ'ופיתה שמעתם? חצ'פורי בתוך פיתה הכי פשוט וטעים שיש! מתכון מושלם להכין יחד עם הילדים בזמן החופש הגדול או לארוחת ערב.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

למילוי:
גביע קוטג׳ באיזה אחוז שאוהבים
כוס פתיתי מוצרלה או גאודה / עמק
חצי כפית שטוחה מלח דק
רבע כפית פלפל שחור טחון
להרכבה:
2 פיתה
10 גרם חמאה
2 חלמון ביצה

אופן ההכנה:

ראשית מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה מערבבים את הקוטג׳, פתיתי מוצרלה, מלח ופלפל.
בצד הבהיר של הפיתה יוצרים חור עגול וקטן – אפשר להעזר במכסה של חבילת קיסמים.
בעדינות פותחים את דפנות הפיתה וממלאים בסבלנות במילוי הקוטג׳ שהכנו מראש.
מניחים את הפיתות במגש מרופד נייר אפייה, מניחים פרוסות דקות של חמאה (ממליץ להעזר בקולפן בחיתוך) מסביב לחור של הפיתה.
מניחים בעדינות חלמון ביצה בחור של הפיתה ומכניסים לתנור למשך 20 דק׳.
מוכן! מגישים לצד ירקות שאוהבים

רוצים לשדרג במעט? מורידים את המלח מהמילוי ומוסיפים 50 גרם של גבינת חמד.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן חצ׳ופיתה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

החצ׳ופיתה עשתה לכם חשק להכין אצ'רולי חצ'פורי אורגינל? המתכון מחכה לכם ממש פה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור