אופן ההכנה:
ראשית מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה מערבבים את הקוטג׳, פתיתי מוצרלה, מלח ופלפל.
בצד הבהיר של הפיתה יוצרים חור עגול וקטן – אפשר להעזר במכסה של חבילת קיסמים.
בעדינות פותחים את דפנות הפיתה וממלאים בסבלנות במילוי הקוטג׳ שהכנו מראש.
מניחים את הפיתות במגש מרופד נייר אפייה, מניחים פרוסות דקות של חמאה (ממליץ להעזר בקולפן בחיתוך) מסביב לחור של הפיתה.
מניחים בעדינות חלמון ביצה בחור של הפיתה ומכניסים לתנור למשך 20 דק׳.
מוכן! מגישים לצד ירקות שאוהבים
רוצים לשדרג במעט? מורידים את המלח מהמילוי ומוסיפים 50 גרם של גבינת חמד.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חצ׳ופיתה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
החצ׳ופיתה עשתה לכם חשק להכין אצ'רולי חצ'פורי אורגינל? המתכון מחכה לכם ממש פה