אופן ההכנה:
קולים את הירוקת במנגל או תחת אש גלויה בגז – יש לקלות היטב לפי הדוגמא בסרטון.
בזמן הצינון של הירקות הקלויים קוצצים בצל לקוביות קטנות ואת עלי הסלרי דק דק על הסכין.
בקערה גדולה מניחים את הסלרי, הבצל והבשר.
בקערה נפרדת מניחים את תוכן החציל הקלוי וקוביות של הפלפל הקלוי לאחר קילוף והוצאת הגרעינים – שימו לב לא לשטוף את הפלפל תחת הברז ה״שרוף״ זה חלק מהטעם.
לקערה עם הירקות מוסיפים חתיכות לחם קטנות או פירורים לחם ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושי לחם.
את העיסה מעבירים לקערה עם הבשר ומתבלים.
מתחילים ללוש היטב את הבשר ועושים לו מסאז׳.
מקבבים לכדורים שווים בגודל שאתם רוצים ומשטחים לדיסקיות לפני הדוגמא בסרטון.
מכניסים את הקבב לייצוב שעתיים במקרר ואז ניתן להשתמש – במנגל, בנינג׳ה, במחבת פסים, בתנור ואפילו ברוטב שאוהבים.
מי שרוצה להקפיא מיד אחרי העיצוב מכניס למקפיא עד 5 חודשים – לפני שימוש יש להפשיר לילה לפני במקרר
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הקציצה האולטימטיבית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את ההקציצה האולטימטיבית? נסו עכשיו להכין נקניקיות מרגז בבית!