ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

מתכון להמבורגר אמריקאי

מתכון להמבורגר ביתי הכי טעים שתכינו! מתכון מנצח שרץ איתי שנים, פשוט וקל להכנה. מתכון להמבורגר איכותי, עסיסי וטעים במיוחד שאתם חייבים לנסות

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

מתכון לקציצה:
1.5 קילו בשר אונטריב טחון דק - בשר מספר 2
חצי קילו שומן בקר - עדיפות לשומן מאזור מפשעת הבקר והזנב (בקשו מהקצב שומן בוקס)
120 גרם קטשופ
35 גרם רוטב ברביקיו
כפית חרדל דיז'ון חלק
כף וחצי מלח
כף פלפל שחור טחון
כף שמן
להמבורגר:
לחמניית המבורגר
רוטב ספייסי מיונז
חסה
עגבנייה
חמוצים
בצל סגול

אופן הכנה:

הדבר הכי חשוב במתכון להמבורגר הוא בחירת בשר טרי ואיכותי.
שימו לב אצל הקצב לחפש נתח הכי משויש שאפשר, אונטריב ( בשר מספר 2) יכול להגיע עם אחוזי שומן גבוהים ואנחנו רוצים בשר שומני וטעים.
בקערה גדולה נחבר את הבשר הטחון והשומן.
על הבשר נוסיף את כל מרכיבי המתכון לקציצה יחד.
מערבבים את הבשר עם התבלינים והרטבים, עושים מסאז' לבשר, לא מתעצלים ונותנים עבודת ידיים.
שימו לב מי שלא יעבד את הבשר עם הידיים הקציצה תתפרק לו על הגריל.
ברגע שהבשר הפך לעיסה נוחה לעבודה, מכדררים כדורים במשקל 200 גרם ומניחים על השולחן.
על שקית ניילון (פשוט לחתוך שקית סנדוויץ'), בעזרת רינג אנו יוצרים את הקציצות, מיד עוטפים ומסדרים במגש.
פה יש שתי אפשריות:
1. זאת האופציה המועדפות עליי, לתת לקציצות מנוחה במקרר בין 4 שעות – ללילה שלם ואז להכין על הגריל.
2. מיד להכניס למקפיא ויש לכם המבורגרים למשך 6 חודשים – יש להפשיר לילה לפני ההכנה במקרר.

אני אוהב לקצוץ את הבצל והמלפפון חמוץ בקוצץ ידני לקוביות קטנטנות.
את החסה אני פורס לתלתלים דקים ואת העגבניות למדליונים.
על הלחמנייה אני מורח ספייסי מיונז בנדיבות.
שימו לב זאת ההמלצה שלי וכל אחד יעשה מה שהוא אוהב! וכמובן את ההמבורגר במידת עשייה הרצויה עליו.
חשוב מאוד – הקציצה מתאימה לגריל \ מנגל \ אש גלויה בלבד ולא למחבת ביתית.

שאלות פופולריות:

מה זה שומן בוקס? בדומה לכבש, גם אצל בקר יש שומן איכותי – מה שנקרא אַלְיָה / ליה אצל הכבש, נקרא שומן בוקס בבקר והוא נמצא באזור מפשעת הבקר והזנב.
איזה חמוצים אתה משתמש? הסוג שאני משתמש זה מיני קורנישון עם גרגירי חרדל ובצלצלונים שאני טוחן יחד ללא הנוזלים
איך אתה מכין את הרוטב? פשוט מאוד – 3 כפות גדושות מיונז, כף צ'ילי גרוס, כפית שטוחה אבקת שום, חצי כפית מלח וכף לימון – מערבבים היטב ומוכן (אפשר להוסיף כף מים לפתוח את המיונז)

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מתכון להמבורגר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון להמבורגר הזה אתם חייבים לנסות את המתכון לסנדוויץ' קורנביף המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך