אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד לקבלת גנאש חלק.
מורידים מהאש ובמקביל שוברים ביצים ומקשקשים יחד עד לקבלת ״קצף סבון״ (כמו חביתה) ואז מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עם המטרפה עד לקבלת מרקם צמיגי וצבע בהיר יותר לביצים.
עכשיו מוסיפים את השוקולד (גם כשהוא חם זה בסדר) בזילוף תוך כדי עבודת המטרפה.
מוסיפים מחית וניל לערבוב מהיר.
עכשיו מנפים את היבשים פנימה, קמח ואבקת קקאו ומערבבים בעזרת לקקן עד לאיחוד בלבד – שימו לב לא לערבב הרבה על מנת לא לפתח את הגלוטן בקמח.
מעבירים חצי מכמות הבלילה לתבנית מרופד נייר אפייה – אפשר תבנית במידה 30 על 20, במידה 28 על 22. במידה 26 על 24 או 25 על 25.
ניתן להכין בכל תבנית בה הבלילה לא תהיה גבוה יותר מ-3 ס״מס
מפזרים את התוספות שאוהבים באופן שווה ומעל יוצקים את שאר הבלילה ומיישרים.
מכניסים לתנור למשך 25 דקות בדיוק.
מוציאים מהתנור לצינון עד טמפ׳ החדר – בערך שעתיים.
מוכן – פורסים ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בראוניז שוקולד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד הבראוניז שוקולד? גלידה ג'לטו בייתית מושלמת!