ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בקלאווה פיסטוק פרווה

מתכון לבקלוואה פיסטוק פרווה מושלמת! קינוח טעים, חגיגי ומרשים שישדרג כל אירוע - לא תאמינו כמה קל להכין אותו!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

מצרכים:

לסירופ:
• כוס סוכר
• כוס מים
• כף מיץ לימון
• כף דבש

בקלוואה:
• ½1 כוס פיסטוק
• כוס קוקוס
• ½2 כפות שמן קוקוס
• בצק פילו

אופן הכנה:


מחממים תנור ל180 מעלות.
מתחילים בהכנת הסירופ כי אנחנו חייבים שהוא יתקרר עד שהבקלוואה תצא מהתנור.
בפינג׳ן נכניס את כל המצרכים יחד, נדליק את האש עד להמסה והרתחה.
מורידים את הסירופ מהאש ומניחים בצד לצינון.
טוחנים את הפיסטוקים.
במחבת יבשה זורקים את הפיסטוק הטחון, לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הקוקוס.
לאחר שהקוקוס בצבע זהוב מורידים מהאש לצלחת.
פותחים עלה פילו, מניחים מהתערובת פיסטוק&קוקוס ובעזרת שיפוד מתכת מגלגלים. (מגלגלים, מוסיפים מגלגלים ומוסיפים)
מעבירים לתבנית בצורת שבלול וחותכים לקוביות.
כשהתבנית שלנו צפופה, אנו ממיסים את השמן קוקוס במיקרו, מורחים את כל החלק העליון, שופכים את יתרת השמן ומשחקים עם התבנית עד שכל הבקלוואה ספוגה בשמן.
מכניסים לתנור למשך 14/16 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב בוהק.
מוציאים מהתנור ומיד שופכים את הסירופ (הקר) על הבקלוואה (החמה)
ממתינים כ30 דק׳ וניתן לאכול.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לבקלוואה פיסטוק אתם חייבים לנסות את הבקלאווה אגוזים המושלמת הזאת.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך