אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי יחד עד לקבלת קרם אחיד.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לייצוב.
במקביל בקערה גדולה שוברים את הביצים ומקשקשים היטב.
מוסיפים את שאר מצרכי הבליצ׳ס ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית.
מחממים מחבת רחבה על אש נמוכה-בינונית ומשמנים בעדינות בשמן או חמאה.
יוצקים כמות של מצקת אחת למחבת ומיד מסובבים את המחבת על מנת לשטח ולקבל בלינצ׳ס אחידים וחלקים.
ברגע שרואים שהבלינצ׳ס התייבש במרכז ומתנתק לבד באזור השוליים הופכים למספר שניות בודדות ומורידים לצלחת נקייה.
ממשיכים להכין בסבלנות את הבלינצ׳סים שבין לבין משמנים בעדינות את המחבת.
מסדרים את הבלינצ׳סים על משטח עבודה נקי ויוצקים 2 כפות של מילוי במרכז של כל בלינצ׳ס.
** מי שרוצה להוסיף תוספות כמו אוכמניות / תותים / פטל / ריבות ועוד.. זה הזמן להניח על המילוי.
ומקפלים לצורה של בלינצ׳ס קלאסי לפי הדוגמא בסרטון.
מוכן! ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.
רגע לפני ההגשה מפזרים מעט אבקת סוכר מעל (לא לשמור במקרר עם אבקת סוכר)
פרסום במימון תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בלינצ׳ס קלאסי ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מה עוד נכין לצד הבלינצ׳ס קלאסי לארוחת בוקר? בייגל ב-5 מצרכים בלבד!