אופן הכנה:
בקערה של המיקסר שופכים מים, סוכר, שמרים, ביצה ומקשקשים יחד.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לספיגת הנוזלים.
מוסיפים חמאה רכה, מלח ולשים במשך 10 דק׳ במהירות בינונית.
מעבירים לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
לאחר 3 שעות מוציאים מהמקרר, מוציאים את האוויר, עוטפים שוב בניילון נצמד ומגבת ומשאירים על השיש למשך שעה.
מחממים תנור ל180 מעלות.
מעבירים את הבצק של האצ'רולי חצ'פורי למשטח עבודה מקומח, חותכים ל6 חתיכות שוות (יש לשקול).
בקערה מערבבים את הגבינות והפלפל.
לוקחים חתיכה מהבצק, מקמחים במעט, מרדדים, מניחים כדור בצק ומרדדים על הבצק.
מגלגלים פנימה את הבצק לצורת סירה וסוגרים את הקצוות היטב ע״י קיפול וצביטה.
מורחים בביצה ומכניסים לתנור.
לאחר שהמאפה קיבל צבע זהוב בהיר (בערך לאחר 20 / 22 דק׳) מוציאים מהתנור, בעזרת כף יוצרים גומה, שופכים ביצה לגומה ומחזירים לתנור למשך 5/7 דק׳.
מוכן! מוציאים את האצ'רולי חצ'פורי מהתנור מניחים אצבע של חמאה ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
נהנתם מהאצ'רולי חצ'פורי ומחפשים עוד מתכונים למאפים מלוחים מעולים? לחצו כאן לכל המתכונים.