אופן ההכנה:
בכלי של המוט בלנדר שופכים את כל המרכיבים של האייס יחד ובעזרת המקציץ מערבבים היטב.
מיד שופכים לתבנית קרח נקייה ומעבירים למקפיא.
לאחר 8 שעות או לילה במקפיא מעבירים למיכל טחינה של הבלנדר יחד עם קרח, טוחנים במעט ומוסיפים את החלב. טוחנים היטב עד קבלת מרקם אחיד ללא גושי קרח (כמו של אייס)
מוכן 🤍 מעבירים לכוס עם קש – תהנו 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את האייס וניל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את האייס וניל, אתם תעופו על האייס קפה!
פרסום ממומן בשיתוף פוד אפיל