אופן הכנה:
בסיר בינוני על אש בינונית, מחממים את השמן.
ברגע שהשמן חם מוסיפים את הבצל קצוץ דק דק ומערבבים.
במקביל שוטפים את החומוס במסננת תחת הברז.
ברגע שהבצל מתחיל להיות זהוב מוסיפים את החומוס פנימה ומערבבים.
לאחר 3 דק׳ מצרפים את האורז פנימה ומערבבים עד שהאורז רתח.
במקביל מחממים וממלאים מים בקנקן.
עכשיו מתבלים את האורז, מערבבים ל-30 שניות בדיוק ומיד מוסיפים את המים הרותחים.
ברגע שישנה רתיחה מורידים לאש נמוכה, סוגרים במכסה ומבשלים במשך 20 דק׳ בסך הכל.
לאחר 10 דק׳ נערבב את האורז בדגש על תחתית הסיר ונמשיך בישול.
מוכן! נותנים מנוחה 5 דק׳ ואפשר לאכול
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אורז צהוב? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.