ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אגרול מדפי אורז ממולא ירקות

מתכון לאגרול מדפי אורז ממולא ירקות, ארוחת ערב נפלאה קלה להכנה ודלת קלוריות. אגרול מדפי אורז מטוגן במחבת עם מעט שמן

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לאגרול:
2 כפות שמן
בצל לבן
3 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי
1 גזר
חצי פלפל אדום
3 שיני שום
רבע כרוב לבן
חצי כוס תירס מתוק
3 כפות צ׳ילי מתוק
כף רוטב סויה
אחרי בישול:
5 עלי עירית או 1 בצל ירוק (ללא החלק הלבן)
כפית שמן שומשום
חבילה דפי אורז עגול
שומשום שחור קלוי או לבן קלוי
כף שמן

אופן הכנה:

לפני שמתחילים להכין אגרול מדפי אורז קוצצים את הירקות לקוביות שוות.
במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, בצל וג׳ינג׳ר.
לאחר שהבצל קיבל צבע שקוף, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דק׳.
שופכים רוטב צ׳ילי מתוק, סויה ומערבבים במשך דקה וחצי.
מכבים את האש, מניחים למחבת להתקרר במשך 10 דק׳, לאחר מכן מוסיפים עירית קצוצה ושמן שומשום.
טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
יש להניח 2 דפי אורז אחד על השני ובניהם נפזר שומשום באחידות.
מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב לפי הדוגמא בסרטון.
במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים במחבת וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
מוכן. יש להגיש לצד רטבים שאוהבים בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן אגרול מדפי אורז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על האגרול מדפי אורז? אז אתם תתאהבו בסלט פפאיה התאילנדי

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך